FOREDRAG

FOREDRAG

FOREDRAG: "THE VIKING WARRIOR"

Vilde historier fra en lang boksekarriere

Du har sikkert set kampene på tv, og både set og hørt Mikkel's karriere beskrevet i medierne. Nu har du muligheden for at høre fortællingerne fra manden selv og fra hans mangeårige ven og fysioterapeut Thomas Macon, som har været med hele vejen bag rampelyset. Hør dem fortælle om opture, nedture, skader og ekstrem træning og forberedelser til Mikkel's største kampe. Naturligvis med masser af sjove anekdoter og rig mulighed til at stille spørgsmål.

FOREDRAG: "FIGHTERÅND"

Fra Bryggen til verdens bedste

Kom med til et foredrag om metal styrke og svagheder, og om hvordan du kan blive den allerbedste version af dig selv.

Mikkel fortæller om sin opvækst på Bryggen, og om hvordan træning, sundhed og boksning ændrede hans liv og gjorde ham til en af verdens bedste boksere.

Sammen med hans mangeårige ven og fysioterapeut Thomas Macon, kommer han med masser af gode råd til hvordan du opnår styrke og et helbred udover det sædvanlige, og hvordan man kan komme videre, selv når det ser allermest sort ud.

Der vil naturligvis være masser af anekdoter og historier fra Mikkel's boksekarriere og mulighed for at stille spørgsmål.

FOREDRAG: "DET ER ALDRIG FOR SENT"

Fordi du fortjener det bedste liv og helbred

Det meste af sit liv har helbred, træning og kost været helt essentielle hjørnesten i Mikkel Kessler's liv. Både privat og professionelt, og nu er missionen at give den viden videre.

Alle undersøgelser viser, at hvis vi får os rørt regelmæssigt, spiser de rigtige ting og har et positivt netværk, så ikke bare lever vi længere, men vi lever også et mere lykkeligt liv.

Men hvordan kommer man i gang?

Sammen med hans mangeårige ven og fysioterapeut Thomas Macon, kommer Mikkel med masser af gode og konkrete råd til hvordan du nemt får taget det første skridt mod bedre vaner og et bedre og sundere liv.

Træning

Team Building

Foredrag

Træning

Team Building

Foredrag

Copyright 2024 . All rights reserved